Geplaatst op de site van Parochie Boekel

Pastoor Aarden naar Grave

Emotioneel en lam geslagen reageerden de parochianen van de St.-Agathaparochie in Boekel toen de pastoor na de H. Mis meedeelde dat hij een benoeming aanvaard heeft om pastoor te worden van Grave-Gassel-Velp en Escharen. ‘Acht gelukkige jaren mocht ik in Boekel zijn’, aldus de scheidende pastoor. De re-organisatie van de parochies om ons bisdom heeft dus ook Boekel getroffen dat binnenkort officieel deel uit gaat maken van de nieuwe paroche St.-Petrus (uden-boekel-odiliapeel-venhorst-volkel en zeeland). In de pastorie van Boekel zal in ieder geval een priester gaan wonen. Wie dat zal zijn is tot op heden onbekend. Het Bisdom is daarover in gesprek met pastoor Th. van Osch (nieuwe parochie St.-Petrus) uit Uden. Binnen enkele maanden zal pastoor Aarden verhuizen.

van: http://www.parochieboekel.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: