Fijne steun!

In zijn nieuw boek schrijft Youp van Heck dat woede soms heel goed is voor je gemoedsrust.
En dan valt er een erg zakelijke brief van het pensioenfonds van Jeannette in de bus waarin ze schrijven dat ik misschien recht heb op een nabestaandenpensioen. Een condoleance kan er zelfs nier meer van af.

Maar gelukkig kan het ook anders. Fysiotherapeute Monique gaat aan mijn lichamelijke klachten werken en councelling therapeute Minke Hendriks Franssen gaat me helpen bij het verwerken van het verlies van Jeannette. Ook huisarts van Aalen wil me regelmatig zien.

Alex van Megen bezoekt samen met mij het graf en vertelt over zijn kijk op grafrechten enz.
In Millingen is toen een raadsvoorstel aangenomen waar Dela niet blij mee was.

Gelukkig kan ik veel vitaminen ZON opdoen achter in de tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: