Bart’s sponsortocht in het kader van de vastenaktie; een spirituele vierdaagse van 7 t/m 10 april.

Ik wil net als 1,7 miljoen andere Nederlanders de vastentijd een speciale invulling te geven door net wat 
anders te leven, meer te genieten van minder, te  overdenken wat ècht belangrijk is in je leven, een ander te helpen. 
Praktisch doe ik dat door mee te doen aan de Pelgrimstocht georganiseerd door de Vastenactie. Wordt één van mijn sponsoren en steun zo mensen op de Filippijnen! Vier dagen lopen èn bezinnen voor het goede doel. De pelgrimstocht is een sponsortocht: 4 x 20 kilometer lopen uit solidariteit met (Mangyan) inheemse bevolkingsgroep in Mindoro op de Filippijnen. Zij worden bedreigd in hun duurzaam samenleven in de oerbossen. 
Ik heb nog wel sponsors nodig, die me helpen om het startbedrag van €750,- bij elkaar te krijgen. Wat kunnen we met jouw bijdrage doen? Met €12 zorgen we voor fruitbomen voor 4 families (40 bomen per familie!): herbebosssing van het woud, voor eigen gebruik en verkoop op de markt. Met €25 kopen we een weefgetouw: hiermee kunnen vrouwen van vezels uit het bos kleden weven tbv verkoop op de markt. 
Help met jouw bijdrage mij aan het startbewijs om vier dagen te gaan pelgrimeren. Maar help vooral de Mangyan in hun strijd om een goed bestaan! Hoe kun je je bijdrage overmaken? 
Ga naar www.pelgrimstocht.nl en klik op ‘sponsor een pelgrim’. Zoek mij in de lijst op en maak je bijdrage over. 
Alvast heel erg bedankt voor je steun aan de Mangyan en voor jou een mooie en zinvolle vastentijd gewenst! 
Bart van Straaten; een van de voorgangers afgelopen zondag in de St.Eliabeth. Alex van Megen was ook voor de eerste keer voorganger en kon meteen goed nieuws brengen.
http://www.pelgrimstocht.com/PersonalPage.aspx?personId=14 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: