Laatste bestraling van week 1.

Vanmorgen is de laatste bestraling van week 1 in Rhea gedaan. Nu even twee dagen rust. Maar de chemo gaat gewoon door. Dankzij de inzet van de chemoverpleegkundige van de Radboud kunnen we snel thuishulp krijgen van Brabantzorg. Jeannette heeft deze ondersteuning vanaf morgen nodig. Het Transferpunt en CIZ moeten dit snel regelen. Gelukkig zit het kantoor van Thuiszorg Brabantzorg in Maaszicht die meteen alle medewerking verleende. Aan deze thuiszorgorganisatie gaven we de voorkeur. Kleinschaling, deskundig, dichtbij en flexibel met korte lijnen. Het was een hectische week.

Via dit medium wensen we ook Linda Orth uit Grave en Erik Verstegen, oud-collega Echte Bakker uit Volkel, veel sterkte. Ook hun directe omgeving sterkte gewenst met de behandeling van Linda en de pijnbestrijding bij Erik. Wij leven intens met jullie mee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: