Eindelijk breekt de zon door!!

Vanaf de Busweg terug naar huis.

Terwijl de afspraken gemaakt worden in het Radboud ziekenhuis voor de bestralingskuur en in het CWZ bij de afdeling neurologie voor de chemotherapie doet de zon steeds meer pogingen door het grijze wolkendek heen te breken. Vandaag kunnen we weer heerlijk een eind gaan wandelen om de broodnodige conditie op peil te houden.

Gisterenavond, tijdens de presentatie van het COA over de AZC plannen heeft KEERPUNT 2010 ervoor gepleit om het college een voorstel te laten schrijven en via het presidium de reguliere weg te bewandelen om tot besluiten te komen. Dus op de agenda zetten van de voorbereidende en besluitvormende vergadering via het presidium. KEERPUNT 2010 wil het AZC voor Grave behouden.

Op zoek naar de schatten uit de Tachtigjarige oorlog.
Meanderende Lage Raam
Lage Raam stroomt naar de Hoge Raam
De Elisabeth als baken torent hoog boven alles uit ook al tijdens de Tachtigjarige oorlog!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: