25 Februari: aanpak bekend

Gisteravond hebben we in het CWZ van dr. Koetsveld te horen gekregen wat de aanpak gaat zijn. De bioptie die hij uitgevoerd heeft en het weefsel onderzoek van de pathaloog-anatoom bevestigen helaas het beeld van een kwaadaardige hersentumor. Begin volgende week krijgen we meer te horen over radiotherapie die gaat plaatsvinden in het Radboud ziekenhuis, en chemotherapie die vanuit het CWZ opgestart gaat worden.

Nadat Jeannette aan het begin van de week een dip heeft gehad na het afbouwen van medicijnen, gaat het nu weer een stuk beter. Jeannette en de rest van het gezin wil iedereen blijven bedanken voor de aanhoudende berichtjes, kaartjes, en aandacht van iedereen. 

We houden de moed erin!

Een gedachte over “25 Februari: aanpak bekend

  • 11 maart 2011 om 16:03
    Permalink

    Jeanette, Jacques en kinderen, ik wil jullie heel veel sterkte wensen met de komende behandelingen die Jeanette moet ondergaan, het zal niet meevallen, maar ikheb begrepen dat jullie er positief tegenover staan, en dat maakt jullie samen sterk. Jeanette ik hoop van harte dat je er bovenop komt, en in de toekomst nog eens een balletje kunt slaan met ons.je bent al goed bezig om je conditie op peil te houden, ik hoop dat je tussen de behandelingen door genoeg energie hebt om dit vol te houden.
    nogmaals heel veel sterkte en liefs van Margreth

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: