Winnaars actie Graafsche Straatjes.

Winnaars Graafse Klinkeractie

Stichting De Graafse Straatjes kijkt terug op een zeer geslaagde winkeliersactie, waarbij elke consument bij besteding van minimaal 10 euro een Klinkeractieticket met uniek nummer ontving. Dit unieke nummer moest op deze website worden geactiveerd om zo kans te maken op de mooie prijzen.

Prijswinnaars KlinkeractieUit ruim 25.000 ingeleverde Klinkeractietickets is familie Ariaans als grote winnaar getrokken. Zij winnen een 8-daagse vliegvakantie Ultra All-Inclusive Turkije. De tweede prijs, een dames- en herenfiets, is voor familie Van Druten. Het weekendarrangement Efteling Hotel met onbeperkte toegang tot het pretpark is gegaan naar familie De Wolf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: