Webmaster test in Londen de ipad van Apple die in Grave uitgeprobeerd wordt in het kader van papierloos vergaderen.

In een grote Apple Store kun je uit meer dan 40 Ipads kiezen om uit te proberen.  Koen, mijn zoon, zette deze foto waarop te zien is dat ik deze site geopend heb op de Homepage.

8 gedachten over “Webmaster test in Londen de ipad van Apple die in Grave uitgeprobeerd wordt in het kader van papierloos vergaderen.

 • 13 januari 2011 om 08:19
  Permalink

  De gemeente Grave moet bezuinigen wie betaald dit dan allemaal?3x raden.

  Beantwoorden
 • 13 januari 2011 om 09:45
  Permalink

  Grave geeft een goed signaal af op de samenwerking in het Land van Cuijk als we in het kader van papierloos vergaderen alle gemeenteraden, burgemeesters, college's en managers gezamenlijk een proef laten uitvoeren van hooguit twee maanden. Dit proces moet van onderop komen. Laat nu als raden zien dat de politieke wil tot samenwerking er ook is.

  Beantwoorden
 • 13 januari 2011 om 09:55
  Permalink

  Alle openbare stukken die de gemeenteraadsleden voortaan ontvangen moeten ook op de gemeentewebsite geplaatst worden. Lijsten van toezeggingen, raadsvragen, besluiten enz. ook.

  Beantwoorden
 • 13 januari 2011 om 09:59
  Permalink

  In het kader van de bezuinigingen is dit een goede operatie!! Hele ordners papier worden er geproduceerd voor elke vergadering. En dan heb je het nog niet over de wekelijkse vergaderingen van het college!! Alle dossiers zijn al digitaal. Besparing aan papier, printen, sorteren enz. Geen fouten meer. Sneller en efficienter.Ook betere communicatie met de burgers.

  Beantwoorden
 • 14 januari 2011 om 09:12
  Permalink

  Voor Piet Vollenberg moet zeker een status aparte worden gemaakt? Of wordt Piet bijgeschoold voor de tijd die hem nog rest?

  Beantwoorden
 • 14 januari 2011 om 09:14
  Permalink

  Goede zaak als Grave papierloos gaat vergaderen. Wordt dan de communicatie naar de burgers ook beter?

  Beantwoorden
 • 14 januari 2011 om 09:15
  Permalink

  Wordt de stap naar het rechtstreeks uitzenden van de raadsvergaderingen via internet nu ook meteen genomen?

  Beantwoorden
 • 14 januari 2011 om 09:18
  Permalink

  Mogen de gewone Graafse burgers ook meepraten over onze nieuwe burgemeester? Wanneer krijgen we hier iets over te horen? Is Sjoukje Haasjes hier al druk mee bezig? Of vraagt de bezuinigingsoperatie nu alle aandacht van de raad en het college?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: