Perscommuniqué CDA

CDA-lijsttrekker Ruud van Heugten betreurt dat in zijn reactie op kritiek van VVD en PvdA op het lopende-zakenbeleid, ten onrechte het beeld is ontstaan dat hij de persoonlijke integriteit van
VVD-lijsttrekker Mieke Geeraedts in twijfel zou trekken.
“Als die relatie desondanks in de media is gelegd, dan betreur ik dat, neem ik daar inhoudelijk afstand van, en bied ik Mieke Geeraedts en haar kantoor excuses aan voor de gewekte indruk.” Van Heugten benadrukt te hebben gereageerd als lijsttrekker van het CDA. “In die hoedanigheid werd ik aangesproken.”
“Het CDA heeft een inhoudelijk meningsverschil met VVD en PvdA, maar ik heb in mijn reactie aan de media beslist geen rechtstreekse relatie willen leggen met het handelen van Mieke Geeraedts als statenlid en de werkzaamheden van haar advocatenkantoor in het dossier van de lopende zaak in Gassel”, aldus Van Heugten.
Afgelopen week reageerde Van Heugten in de media op kritiek dat hij als CDA-lijsttrekker van Brabant alleen zou komen te staan in het dossier lopende zaken megastallen, omdat coalitiegenoten VVD en PvdA het niet eens zijn met de laatste wijzigingsvoorstellen. “Waar het om gaat is dat zij telkens met nieuwe eisen komen en ondertussen volkomen ten onrechte suggereren dat het CDA probeert uit te komen onder het Statenbesluit van 19 maart vorig jaar om geen nieuwe megastallen meer toe te staan. Wat ze lijken te vergeten is dat tegelijk ook unaniem is besloten dat al lopende zaken nog moesten doorgaan.”
Ruud van Heugten

KEERPUNT 2010 heeft aan het college gevraagd hoe het met de verplaatsing van Classens staat. We hebben nog geen reactie gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: