Beantwoording diverse vragen laat op zich wachten.

KEERPUNT 2010 heeft vele vragen uitstaan bij het college. We hebben nog geen enkel antwoord. Vooral naar de antwoorden over het marmer zijn we erg benieuwd na de correspondentie van Leo de Vreede en Wil Baaijens gelezen te hebben. Het eigen dossier omvat ook al enkele ordners. Ik was er al bij toen het besluit om niet in de binnenstad te bouwen genomen werd tegen de zin van dat college in!!! KEERPUNT 2010 wil totale opening van zaken van zowel het college, vereniging van eigenaren als van ontwikkelaar Mooiland. We gaan de raad voorstellen om met elkaar in debat te gaan als alle relevante gegevens bekend zijn. We willen daarbij ook gebruik maken van de kennis en informatie die Leo de Vreede en Wil Baaijens verzameld hebben. Het zou een goede zaak zijn als de externe rekenkamer op deze kwestie gezet werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: