Verzoek om winterse plaatjes vanuit Sao Paulo.

Hallo Jacques Leurs,
Hier met Huub Willems uit Grave.
Ik woon nu in Sao Paulo  Brazilie,maar ik woonde voor jaren lang in Grave en ben een vriend van Gijs en Paula van den Heuvel     en Nathalie en Serge Dang – van den Heuvel    beter bekend misschien bij U als de voormalige en huidige eigenaren van Cafe De Gouden Leeuw op de markt 14 en 16……..
Zou U voor mij wat mooie winterse plaatjes kunnen schieten van Hun in de sneeuw op de markt en in het nieuwe verbouwde eetcafe?????????????????????????????????????
Ik zou het bijzonder op prijs stellen…………Nathalie zal ook wel wat vrienden uitnodigen om ook op deze foto,s te willen staan,,,,,,,,,,,,,dan zou het helemaal voor mij een bijzonder en zeer speciale herhinnering zijn van Grave met al mijn vrienden daar,,,,,,,,,,,,,,,,,
Zeer Hartelijk Dank voor U wel willende medewerking……………..
Ps;ik denk dat nathalie morgen de 26ste weer open is,,,,,,,,,,,,want zoals ik op internet kan zien is het nog steeds mooi wintersweer met veel sneeuw in Grave,,,,,,,,,,,,,,en Nathalie weet wel welke vrienden ook uitgenodigd kunnen worden voor de mooie plaatjes,,,,,,,,,,,,,,,,,
Dank dank Dank,,,,,,,,,,,,,,,,,HGM.Willems (Huub)  Sao Paulo….Brazilie…………
Ps2:zou het zeer op prijs stellen als U ook even een mailtje stuurt naar mij voor ontvangst en lees bevestiging van dit mailtje en verzoek aan U……………..

P.S. Op tweede kerstdag zal ik met met deze kerstwens naar Nathalie en Serge gaan!! Boven dit verhaaltje zal ik een foto plaatsen genomen vanaf de zevende etage van Maaszicht op 24 december. Het verbouwde pand op de Markt is nog net te zien. Webmaster Jacques Leurs

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: