Betrokken raadsvergaderingenbezoeker Jan Hooiveld demonstreert digitale bijdrage bezuinigingsronde door burgers.

Onze trouwe bezoeker op de publieke tribune liet Gelderlanderjournalist Frank Houtappels thuis zien hoe inwoners van Aalsmeer via www.begrotingswijzer.nl hun bijdrage konden leveren aan de bezuinigingsronde. Bij de begrotingsbehandelingen heeft KEERPUNT 2010 hier ook voor gepleit. Wethouder Adams zoekt nog naar een systeem om steun bij de bevolking te krijgen om zijn bezuinigingsplannen rond te krijgen. 
Jan: “Als we straks ook Grave op de begrotingswijzer vinden, moet wel duidelijk zijn waar op nog te bezuinigen is.” “Want er zijn een boel posten waar je niet op kunt bezuinigen.” “Er is een belangrijke groep in de sociale maatschappij die sociale voorzieningen nodig heeft. Ook in Grave. de sociale lasten gaan al omhoog.” “Het idee op zich om met de stemwijzer te werken is een hele goeie.” 


P.S. KEERPUNT 2010 zal nogmaals proberen om de bevolking van Grave via de bezuinigingswijzer of op een andere digitale manier mee te laten praten. Als dat niet lukt zullen we een groot aantal stellingen op de site plaatsen waar U dan op kunt stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: