KEERPUNT 2010 neemt suggesties van Leo de Vreede over en is blij met de reacties verderop op deze site.

In zijn goed gewrocht commentaar op het Parkeerbeleidsplan en in zijn mondelinge reactie heeft Leo aangetoond dat hij goed thuis is in deze materie en een goede communicatie enorm belangrijk vindt. Door toedoen van de klankbordgroep heeft communicatie grotere aandacht gekregen.

Hij schrijft: 

Er zou dus nog een beslispunt kunnen worden toegevoegd.

  • Draagt het college op bij de uitwerking van de alternatieven het platform inwoners met een functiebeperking, Graeft Voort en daartoe geëigende milieuorganisaties al in het ambtelijk traject bij de voorbereiding van de besluitvorming te betrekken.

Dat kan volgens mij het beste door aan de beslispunten er nog één toe te voegen.

  • Draagt het college op de huidige klankbordgroep parkeren in stand te houden totdat het communicatieplan in werking is of er in een andere vorm van verkeersoverleg is voorzien. 

Een gedachte over “KEERPUNT 2010 neemt suggesties van Leo de Vreede over en is blij met de reacties verderop op deze site.

  • 15 februari 2012 om 08:47
    Permalink

    Er is nu besloten om de blauwe zone verder uit te breiden, o.a. langs de Luntte en Koniginnedijk. De gemeente heeft weer een nieuwe melkoe gevonden, zo kunnen ze weer extra parkeerkaarten verkopen, en worden bewoners nog meer gepest. Er si een probleem in Grave maar de gemeente sluit zijn ogen maar!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: