Weekmarktmotie KEERPUNT 2010 aangenomen. Motie behoud Woongalerie met stadstuin verworpen.

KEERPUNT 2010 had twee moties ingebracht die na de begrotingsbehandelingen werden behandeld.
De tekst van deze moties volgt later.
Het doel van deze  “weekmarkmotie”, die werd gesteund door LPG en VPGrave, waardoor deze met 8 tegen 7 werd aangenomen, is: 
Ga voor 1 april met alle betrokkenen zoals de marktkooplieden, binnenstadondernemers, Wijkraad Binnenstad, Hart van Grave, van der Horst, HEMA, bezoekers van de weekmarkt, de enige horecaondernemer op de Markt die er nog is, Graafs Veiligheidshuis, regionale en plaatselijke brandweer, marktmeester, wethouders en anderen rond de tafel zitten en kom met een voorstel dat er op gericht is om de weekmarkt in het centrum te houden!!!

De motie die zich uitsprak om Theo Gerrits excuses aan te bieden en de verstuurde brief in te trekken en rond de tafel te gaan ziten en een oplossing te zoeken werd slechts door VPGrave raadslid Frank Stoffer gesteund.

“Sympathiek, lastig, goed, moedig, moeilijk, te weinig informatie, onbehoorlijk optreden enz. maar toch tegen”: klonk het uit de monden van de LPG, VVD, CDA, Trots en een VPGravelid.

Onze motie en juridische onderbouwing volgt later deze dag omdat ik pepernoten moet gaan bakken voor de intocht van sinterklaas, U komt toch ook naar de Loswal en D’n Bekker????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: