Openbaar fractie-overleg KEERPUNT 2010 verplaatst.

Het geplande overleg in de Kroon van het stadhuis op woensdag 3 november wordt verplaatst naar a.s. maandag 8 november. De replieken van het college worden morgen pas aangeleverd omdat het college vandaag nog beslissingen over de diverse begrotingsbijdragen moet nemen. Tijdens de technische toelichting op de Grondexploitatie is er een groot verschil van inzicht over de aangeleverde cijfers aan het daglicht gekomen. Een meerderheid van de raad wil dat het college met een aanvulling komt. Nu dit ontbreekt is het zinloos om morgen bij elkaar te komen. We wachten dus met spanning de reactie van het college af. “Worst case scenario”. “Reserves worden leeg gehaald enz.” waren opmerkingen van enkele raadsleden. Het is nu wel duidelijk dat de GREX ons allen zorgen moet baren!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: