Informatieavond ‘De Kat’; dit stadspark grenst aan het Arsenaal.

Op donderdag 9 december as. om 19.30 uur organiseert de gemeente Grave in het Microtheater van
Katrien (Brugstraat 13) te Grave een informatieavond over project ‘De Kat’.

De Kat, het park gelegen achter het Arsenaal in de binnenstad te Grave, is toe aan een opknapbeurt. Vandaar dat de gemeente Grave adviesbureau Kragten BV gevraagd heeft hiervoor een ontwerp uit te werken. Tijdens de informatieavond zal dit ontwerp aan u gepresenteerd worden.
Ook zullen ze nadrukkelijk, aan de hand van een presentatie, inzicht gegeven worden aan de historie van De Kat. Het ontwerp is mede tot stand gekomen in overleg met de Stichting Menno van Coehoorn. Na de presentatie heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen.

U bent van harte welkom op deze informatieavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: