Graafse weekmarkt deze week nog niet naar de oude stek.

De ondernemer die opbelde naar het stadhuis kreeg als reden: “Er moet nog meubilair verplaatst worden”.  Er is nog geen duidelijkheid wat het college met de ingediende motie over de weekmarkt gaat doen. Het college is zich aan het beraden krijgen wij als KEERPUNT 2010 te horen!!!

KEERPUNT 2010 wil morgen opheldering hebben. Ons is door de wethouder verteld dat het Graafse Veiligheidshuis er nog naar moest kijken. Nu komt er weer een ander antwoord. Navraag op het stadhuis bij diverse mensen, de griffier was afwezig, maakte duidelijk dat er nog enkele zaken geregeld moeten worden. Bijv. de stroomvoorzienig herstellen en het herinrichten van de weekmarkt duurt langer dan gedacht. Inmiddels heeft ook TROTS vragen gesteld over de toezegging van CDA wethouder Daandels

Een gedachte over “Graafse weekmarkt deze week nog niet naar de oude stek.

 • 18 november 2010 om 00:05
  Permalink

  Is het niet zo dat Grave , Grave niet meer is zoals het vroeger was,
  dat ze Grave aan het verkwanselen zijn.
  Zou dat liggen aan de nieuwe wethouders ?? die alleen hun salaris komen incasseren.
  Of zouden ze toch een band hebben met Grave, dat ze inmiddels met de Griffier het meubilair naar cuijk en mill aan het verhuizen zijn.
  Wie weet, moeten ze het bejaardenhuis nog naar Cuijk verhuizen, omdat wisseveld toch te duur wordt.
  Beste Jacques, doe er iets aan, laat onze bejaarden niet zo ver lopen, en denk toch eens aan de middenstand of wacht je tot de Hema hier is, zullen vele kleine ondernemers verkassen naar elders.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: