“Blote schoenen” van Karin Verhaak-Kersten: een eigenwijze bundel die lekker wegleest.

Verrassend en soms een tikje ontroerend zijn de teksten van Karin Verhaak Kersten in haar bundel ‘Blote Schoenen’. Ogenschijnlijk eenvoudige dagelijkse dingen zijn op een originele manier bekeken en op rijm gezet. Een eigenwijze bundel die lekker wegleest. Karin heeft tachtig teksten op rijm gezet metde meest maffe onderwerpen. Ze vind dat je dingen moet kunnen relativeren en met een  kwinkslag moet kunnen bekijken. Blote schoenen wed gepresenteerd door haar kinderen Marieke en Freek die beiden in het uitgeversvak werkzaam zijn. Oud-buurvrouw Kitty Roordink illustreerde haar boek. Het is ook te koop bij de Graafse boekhandel.

Haar debutroman zal gaan over kermisfamilies in heel Europa. Ze gaat families bezoeken en meedraaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: