Ophaal/oplaadpunt OV/chipkaart ontbreekt in Grave.

Hallo Jacques,

Het zal niet meer zo lang duren dan kan in heel Nederland niet meer met het openbaar vervoer gereisd worden zonder de OV-Chipkaart. Dat betekent, dat deze kaart regelmatig opgeladen dient te worden voor voldoende saldo. 

Echter in de gemeente Grave is thans geen voorziening waar dit kan. Men moet daarvoor uitwijken naar Wijchen of Nijmegen. Dat kun je de inwoners van de gemeente Grave niet aan doen.
Ik heb hierover gecorrespondeerd met de klantenservice van de OV-chipkaart, die mij mededeelde, dat de Gemeente Grave hierover een beslissing moet nemen. (zie onderstaand bericht)
Een dergelijk oplaad/ophaalpunt zou, gezien de landelijke tendens/uitvoering, geplaatst kunnen worden bij de C1000-supermarkt.
Ik moge je verzoeken dit onderwerp op korte termijn onder de aandacht te brengen van de Gemeente Grave en het daarheen te leiden dat wij hier in Grave een dergelijke voorziening krijgen. 

Vriendelijke groeten van Arie Hoen.

Geachte heer Hoen,

Dank u wel voor uw reactie van 11 oktober 2010.

Wij vinden het vervelend te vernemen dat er geen ophaalpunt bij u in de buurt is.

De ophaalpunten zijn in het beheer van de vervoersbedrijven. In overleg met uw gemeente kunnen zij een ophaalpunt plaatsen. De uiteindelijke beslissing hierover wordt genomen door uw gemeente.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Lisa Lek
Klantenservice OV-chipkaart

– – – – Origineel bericht – – – –
Van: Hoen
Datum: 11-10-2010
Betreft: Oplaad-ophaalpunten

Waarom is in de hele gemeente Grave met meer dan 10.000 inwoners geen oplaad/ophaalpunt voor de OV-chipkaart aanwezig. U kunt toch niet van de inwoners verwachten, dat zij voor het opladen of ophalen van de OV-kaart naar Wijchen of Nijmegen moeten gaan. Ik wil u verzoeken een dergelijk oplaadpunt te plaatsen bij de C1000-supermarkt te Grave. Bij voorbaat mijn welgemeende dank.

P.S. KEERPUNT 2010 zal dit a.s. woensdag bespreken in het openbaar fractieoverleg en dit inbrengen tijdens de begrotingsbehandelingen. We willen de inzender, de heer Arie Hoen, van dit manco bedanken voor zijn reactie. De vrijwillger op de buurtbus krijgt hier misschien ook mee te maken???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: