Geen groot onderhoud meer gepland aan basisschool de Wegwijzer.

Tijdens de technische toelichting op het Beheerplan Scholen vertelde medewerker Fred Vink dat er de komende jaren geen groot onderhoud meer gepleegd zou worden aan de Wegwijzer, Sprankel en de Ester. Vanmorgen vroeg werd ik wakker van veel bedrijvigheid in onze straat. Vanaf het balkon kon ik dit plaatje maken. Navraag op het schoolplein leerde me dat in het kader van het verbeteren van het schoolbinnenklimaat  er een compleet nieuw luchtbehandelingssysteem wordt aangebracht.

Bij het vragenuurtje vanavond tijdens de voorbereidende vergadering wil ik uitleg van wethouder onderwijs.

Ook wil ik weten wat dit de gemeenschap kost.

De school is technisch op en nieuwbouw bij de Raamdonk is al in de meerjarenbegroting opgenomen. Had dit geld niet beter in de nieuwe school gestoken kunnen worden vraagt KEERPUNT 2010 zich af. Bezuinigingen enz. wordt ons steeds voorgehouden. Staan dergelijke investeringen ook nog voor de Ester en de Sprankel op het programma?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: