Gedeputeerde CDA-er Ruud van Heugten hamert op samenwerking in het Land van Cuijk en de Noordelijke Maasvallei.

BOXMEER – Samenwerken in het Land van Cuijk is bittere noodzaak en een snelweg van Brabant naar Duitsland dwars door de regio is geen optie. Dat zei CDA-gedeputeerde Ruud van Heugten van de provincie Brabant gisteren tijdens de conferentie Regio met Brabantse Toegevoegde Waarde. “En zorg er snel voor dat de grote bedrijven in het Land van Cuijk uitbreidingsmogelijkheden krijgen, voordat we in de knel komen met de ruimte. We moeten er echt op tijd bij zijn om ze hier te kunnen houden.”

De Land van Cuijkse burgemeesters, wethouders, raadsleden, ondernemers, onderwijsmanagers en zorgdirecteuren gingen gisteren in het Boxmeerse Klooster Elsendael met elkaar in debat over de toekomst van het Land van Cuijk. Het woord samenwerken was daarbij de rode draad bij alle onderwerpen. De conferentie was een initiatief van Karel van Soest en Paul Mengde, burgemeesters van Boxmeer en Cuijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: