VPG raadslid Frank Stoffer heeft zijn Wittebroodsweken er op zitten.

Het pas getrouwde stel.

 
  
Frank  heeft vragen gesteld n.a.v. de kermis.
 
Beste Jos,
 

Met veel verbijstering heb ik gisteren over de kermis gelopen. Het aantal attracties viel sterk tegen, maar ook de locatie was opmerkelijk. De weekmarkt, is tegen alle in het verleden gemaakte beloften, verplaatst naar de Lunette. 
 
Het argument, dat eerder gebruikt werd, was de brandveiligheid. De brandweer kan in geval van brand, op de vrijdag niet door de Maasstraat.
Wat verbaast mij, het is blijkbaar wel mogelijk om de straat een aantal dagen met kermisattracties te barricaderen. Heeft de brandweer hier toestemming voor gegeven? En als hier wel toestemming voor gegeven kan worden, waarom kon de markt dan niet, deels, in de Maasstraat?
Verder vraag ik me af waarom er niet op het parkeerterrein achter de C1000 geparkeerd mocht worden. Zou hier een attractie komen? Is dat niet een erg vreemde plaats, aangezien de rest van de attracties een heel eind verderop stonden en niet zichtbaar zijn vanaf die locatie?
Komt er nog een evaluatie van de markt op de Lunette en van kermis?
 
Groetjes,

Frank
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: