“Over veerkracht, vitale coalities en Thorbecke voorbij”; bijeenkomst op 23 september in Tilburg.

Raadsleden, wethouders, burgemeesters en leden van de Vereniging Bestuurskunde, kring Brabant, worden uitgenodigd te debatteren over de combinatie van nieuwe vormen van samenwerking tussen overheid enerzijds en burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties anderzijds. Met als afgeleide de mogelijkheden die dit biedt voor een intelligente doordenking van ons openbaar bestuur vanuit Brabants perspectief. Wat geven wij mee voor de landelijke VNG-discussie en voor het provinciale bestuursakkoord in 2011? Met dit debat willen we verdieping zoeken in kansen, praktische mogelijkheden en uitdagingen om de maatschappelijke opgaven adequaat ter hand te nemen.

Waarin ligt het geheim van perspectiefrijke en duurzame oplossingen verscholen?
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: