Website aangepast!!!

Deze foto is gemaakt tijdens de tentoonstelling over de Graafse stadhuizen. Van alle foto’s in mijn digitaal archief heeft deze de meeste indruk op mij gemaakt. Ik was toen 21 jaar en kwam thuis na een lange oefening in militaire dienst (dienstplicht). Het leek wel of er een bom op Grave terecht was gekomen. We hebben het dan over 1966. De start van de bouw van het stadhuis dat we nu alweer gaan afbreken!! Gelukkig blijft de toren (de Bossche School) behouden. Vergroting > klik op foto.
 
Het aantal fotoblokjes dat zichtbaar is is aanzienlijk vergroot!  Er worden nog dagelijks foto’s bijgeplaatst. 
Nieuw is het blogarchief. Per maand kunt U de berichten opvragen. Vanaf het eerst begin staan alle berichten in dit blog. Als U bijv. alles over de Scheepswerf wilt weten kunt U in het witte blokje – scheepswerf – intypen. Alles over de werf kunt U dan nalezen. U ziet dan ook dan het filmpje over de werf al meer dan 1445 keer bezocht is. Ook alles over het AZC, weekmarkt, burgemeester Delissen, openbaarheid, vertrouwelijk, lekken, bouwen, projecten en Hart van Grave enz. kunt U zo terugvinden. Een aangenaam en leerzaam tijdverdrijf tijdens regenachtige vakantiedagen!!! Er staan meer dan 1500 berichten in dit blog en veel verwijzingen naar bijv. de site van Leo de Vreede, Graveon, gemeente Grave, de Gelderlander of de Graafsche Courant. In het foto-archief kunt U terug tot naar de verhuizing van het stadhuis. Vandaag is de 25.000- ste foto geplaatst.
Veel kijk- en leesplezier. Als U deze Local Hero (term gebruikt door de hoofdredacteur van de Gelderlander) geldelijk wilt steunen, na het downloaden in groot formaat van foto’s, kunt U mijn banknummer ook op de site vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: