Warme douche voor onze nieuwe bestuurders.

In de Stadskrant lazen we dinsdagmiddag al dat wethouder Adams het tijdelijk jongerencentrum minstens voor waarschijnlijk 5 jaar op het
Wisseveld wil behouden. Daardoor kon het door de LPG ingediende initiatiefvoorstel, tot groot ongenoegen van fractievoorzitster Anja Henisch, de prullemand in.

Soms gaan dingen wel erg snel denken wij bij Keerpunt 2010. Het is ook handig voor wethouders korte lijnen te hebben met de coalitie en met journalisten gesprekken te hebben. Dan kun je soms de hele raad versteld doen staan van beslissingen in het college. Piet Vollenberg zei dat LPG alles in het werk wil stellen om tot een definitief centrum te komen nadat Keerpunt 2010 hier op had aangedrongen.

Eindelijk is er beslist dat er nieuwe welkomstborden komen. De afbladderende borden zijnal verwijderd. Regelmatig heeft Keerpunt 2010 hier aandacht voor gevraagd.

Nu er al weer voor de zoveelste keer groene algen zijn aangetroffen in de Gracht bepleit Keerpunt 2010 om eindelijk fonteinen in de Gracht aan te brengen. Bij de begrotingsbehandelingen komen we hier op terug. Er kan wel geld uit het potje verlichting gehaald worden. Misschien komen er wel verlichte fonteinen ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: