Hart van Grave: vierde presentatieavond in vol warm Palazzo Theater.

Na de minder enthousiaste verhalen van wethouder Daandels in de raadszaal. “Je stelt je vragen maar op die informatie-avond“. “Bestemmingsplannen ter inzage zal nog maanden duren enz.”  en opmerkingen van het CDA over een failliet bouwbedrijf binnen Van der Horst, afwijkeningen in het aantal appartementen en vierkante meters  B.V.O. van de door de gemeente verstrekte gegevens en de werkelijke gegevens maakte mij en Nel Schuts erg nieuwsgierig. Later hoorde ik dat van anderen ook!!!

Nu dus de andere kant van het verhaal.

Samen met ons KEERPUNT 2010 raadslid Nel Schuts kregen we een schat aan informatie van o.a. de ontwikkelaar, makelaaar en inrichter van de buitenruimte.

De verkoopbrochure ligt bij de enige echte Graafse makelaar: WOONmakelaars in de Rogstraat. Er zijn 25 Graafse particulieren die al gekocht of een optie hebben.

Tot in september kan er nog gekocht worden met een extra garantie van de provincie als de woning niet verkocht kan worden. Enthousiaste verhalen van Graafse ondernemers  die de nek uit durven te steken. Chapeau!!!

Meer dan honderd foto’s in het fotoarchief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: