Beweegtuin Nieuw Maaszicht niet door naar de finale van de Brabantse Dorpenderby.

Reconstructiecommissies selecteren negen projecten

Finalisten Brabantse Dorpen Derby bekend

De negen finalisten van de Brabantse Dorpen Derby zijn bekend. De negen reconstructiecommissies hebben een selectie gemaakt uit de 83 inzendingen uit heel Brabant.

“We gaan de finale in met een grote verscheidenheid aan prachtige projecten. Ik verheug me erop met de jury aan de slag te kunnen, om op 11 december een winnaar bekend te maken”, vertelt gedeputeerde Brigite van Haaften, die voorzitter is van de jury.

De Evenementenwagen uit Wilbertoord werd door reconstructiecommissie Peel en Maas als finalist geseleceerd. De vele evenementen in het kleine Wilbertoord missen sanitaire voorzieningen en een koek-en-zopie. Dit project moet dat probleem oplossen. Deze commissie koos dus voor dit project in plaats van de beweegtuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: