Weer een compliment voor de ambtelijke organisatie; warme douche no. 2.

In de vorige voorbereidende vergadering heeft Keerpunt 2010 een motie aangekondigd. In het presidium is dat nogmaals gedaan. Keerpunt 2010 vindt dat in het kader van de digitale dienstverlening de raadsstukken compleet op de gemeentelijke website gepubliceerd moeten worden. Dinsdag, bij de bespreking over het project E-reader kon onze griffier Jos Roelofs al vertellen dat bijna alle gegevens op de site geplaatst zijn. Vandaag kregen alle raadsleden, uitgezonderd raadslid Piet Vollenberg, een e-mail dat het gelukt is om de grote bestanden van Kadernota, Jaarrekening en Burap op de gemeentelijke site geplaatst te krijgen. Ook zijn de deelnemers van het project E-reader nu in staat om alle documenten op hun E-reader te plaatsen.

De fractievoorzitter van Keerpunt 2010 zal als deelnemer aan dit project tijdens de besluitvormende raadsvergadering laten zien dat een dikke ordner vol papier nu handig te lezen is op zo’n apparaatje ter grootte van een A-vier. De organisatie krijgt de complimenten dat dit gelukt is mede dankzij de druk van onze griffier, die zich hiervoor ingespannen heeft.

Eén gedachte over “Weer een compliment voor de ambtelijke organisatie; warme douche no. 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: