Boeiende discussie op de website van de Gelderlander n.a.v. “besloten” vergaderen presidium.

Wat ik vind van de Graafse politiek, daarover kan ik kort zijn. Men mist al sedert jaren politieke zwaargewichten. Men blijft ‘polderen’ en aanmodderen. Dat men bij voorbaat achter gesloten deuren vergadert, zie ik andermaal als een teken van zwakte. Op z’n best bestaat de Graafse politiek uit, naar ik mag hopen, goedwillende en goedbedoelende amateurs. Maar ja, die amateurs met hun gemodder worden wel door de Graafse burgerij gekozen. Men krijgt de “regering” die men verdient. Grave behoort, volgens een recent onderzoek, tot de 25 armste gemeenten van Nederland. Misschien dat de Graafse politiek zich eens zou moeten bekommeren om de vraag hoe zij van die bedenkelijke klassering af zou kunnen komen.

Herman Peters – 29-06-2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: