Velp onderdeel toeristische route

Met de opening van bezoekerscentrum Land van Ravenstein is de regio een toeristische attractie rijker. Vanuit het centrum kunnen met iPod en GPS (Global Positioning System, een satellietplaatsbepalingssysteem) wandelingen en fietstochten door de regio gemaakt worden.

Ook Velp is in de routes opgenomen. Vanuit het bezoekerscentrum bij molen De Nijverheid in Ravenstein kunnen interactieve wandel­ en fietstochten gemaakt worden door het voormalige Land van Ravenstein, waar ook Velp deel van uitmaakte.

P.S.: Weer een initiatief waar Grave op in moet spelen. Eerst was er ook al het voorstel om de Raam tussen Mill en Grave meer te gaan “bevaren”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: