Uit de agenda van de fractievoorzitter/webmaster/fotograaf.

1. 26 mei: overleg buurtbewoners Mgr.Borretweg/Mgr.Tillemansstraat i.v.m. verloedering omgeving leegstaande woning Mooiland. Gevolgen brandstichting nog duidelijk zichtbaar. Discussie over planschade woninguitbreiding en/of aanpasing oorzaak lange leegstand? Hier moeten knopen doorgehakt worden. Wijkraad de Mars/Grave West inschakelen. Dit platform kan misschien de zaak vlottrekken.Bestuurslid Jan Goosenshuis is daarvoor benaderd en heeft zijn diensten aangeboden.

2. 27 mei: Netwerkbijeenkomst Graveon in de gouden Leeuw.

3. 28 mei: onthulling van bronzen aandenken pastoor Jan van den Hurk en zijn kerk de Christus Hemelvaartkerk aan de gevel van de Buitenhof. Jeroen Mol verdient hiervoor de complimenten. Vooral door zijn doorzetten is deze herinnering er gekomen. Artica is de uitvoerder van deze prachtige creatie van Gravenaar Ketterings. De onthulling is openbaar.

4. 29 mei: discussiebijeenkomst in Utrecht. De landelijke vereniging van lokale partijen heeft een discussie uitgeschreven waarbij de lijsttrekkers van diverse landelijke politieke partijen worden bevraagd over de gevolgen van de bezuinigingen in gemeenteland. Keerpunt 2010 is ook lid geworden en gaat daar volop netwerken.

5. 30 mei: Open Luchtviering bij de Mariakapel in Gassel.

6. 31 mei: Kamer van Koophandelbus komt naar Grave!

7. 31 mei: aanbestedingsceremonie Nieuwe Maaszicht om 16.00 uur in het restaurant van Maszicht.

8. 31 mei: instructieavond personeel stembureau’s. Als voorzitter van het stembureau in Hartenaas ga ik ook de laatste instructies halen na thuis eerst de CD-rom bekeken te hebben. Hoe laat zullen we in Grave de uitslag hebben? Wordt het landelijk Job Cohen, Mark Rutte of Jan Peter Balkenende die als premier aan de slag mag gaan? Keerpunt 2010 roept op om vooral te gaan stemmen maar geeft geen stemadvies.

9. 1 juni: installatie nieuwe wethouders.

10. 2 juni: instructie gebruik e-reader als proef om verder te digitaliseren.

11. 3 juni: ontmoeten nieuwe inwoners van Grave.

12. 6 juni: CORRY BRUIJST RAAMRUN.

13. 7 juni: VNG congres in Leeuwarden; ontmoeten, netwerken met collega’s enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: