Grave Lokaal

Keerpunt 2010 sluit zich aan bij VPPG.

De Vereniging voor Plaatselijke Politieke Groeperingen (VPPG) behartigt de belangen van plaatselijke politieke groeperingen en hun raadsleden. De vereniging is opgericht in 1987 en vertegenwoordigt de grootste stroming van lokale politici in Nederland.

Bijna twee miljoen Nederlanders steunen onze 2670 raadsleden!

CONGRES

Het congres staat dit jaar in het teken van de verkiezingen voor de leden van de Tweede-Kamer. Niet alleen vanwege de economische ontwikkelingen zijn deze ook van belang voor de lokale democratie. Door het ‘Haagse gehannes’ met wetgeving en het falend toezicht op banken en instituten, worden de gemeenten opgezadeld met de gevolgen voor de burgers. De armoede van werkenden blijft groeien. Decentralisatie van bevoegdheden naar de eerste overheid is in water geschreven. Provincie en Waterschap weg? Waarom blijft de nieuwe Wet op de partijfinanciering in de lade van het ministerie liggen? Zo zijn er vele vragen waarmee wij de politieke landelijke partijen willen confronteren.
 
Daarom hebben we alle lijsttrekkers van de huidige Tweede-Kamer fracties uitgenodigd om op ons congres met de lokale partijen in debat te gaan. Deze kans mag u niet missen. Kom op zaterdag 29 mei aanstaande naar het congrescentrum ‘Het Vechthuis’ in Utrecht
 
Keerpunt 2010 gaat uiteraard ook daar weer netwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *