Bezwaarmakers praten toch over de zaak Litjens

Aanwonenden van de veelbesproken stenenverkoper Litjens in Escharen praten toch met de gemeente over een oplossing in de slepende zaak. Gisteren is er tenminste een gesprek geweest tussen wethouder Harry Opsteegh en de familie Van den Oetelaar. Op verzoek van de gemeenteraad nodigde de wethouder defamilie nog eens uit. Volgens hem ging de familie daar eerder niet op in. Willy van den Oetelaar zegt nooit uitgenodigd te zijn. De zaak tussen Litjensen Grave speeltal ruim dertig jaar. De stenenhandelaar had vroeger een varkensbedrijf. Hij ligt vooral met de gemeente overhoop vanwege de bestemming die zijn grond aan de Graafscheijk heeft. Sids vorige maand lijkt een schikking nabij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: