Grave Lokaal

VRAAG AAN HET COLLEGE: Wanneer valt de beslissing over de toekomst van het AZC?

Nu uit publicaties op de website van de plaatselijke VVD blijkt dat het nog een geruime tijd duurt voordat we een nieuw college hebben en na vragen in het presidium aan de burgemeester over de status van dit college wil Keerpunt 2010 weten hoe het staat met de beslissing wel of niet doorgaan met het AZC. Op de website van het COA staat dat er in het derde kwartaal 600 plaatsen in Velp verdwijnen. In Graafs onderwijsland maakt men zich zorgen over het uitblijven van duidelijjkheid over de toekomst van het AZC.  Voor de verkiezingen heeft met name de VVD zich in de media en op andere plaatsen zich geprofileerd als de partij die wil stoppen met het AZC. “Wij hebben onze bijdrage geleverd; nu zijn andere gemeenten aan de beurt.”

2 gedachten over “VRAAG AAN HET COLLEGE: Wanneer valt de beslissing over de toekomst van het AZC?

  • Maar het CDA was voorstander van het AZC! Is deze partij alweer door de knieën gegaan?

    Beantwoorden
  • Het blijft een lachertje die graafse politiek,besluiten worden telkens uitgesteld waardoor alles weer duurder gaat worden, zelfs het coa wacht niet langer meer op Grave en is op zoek naar alternatiefen.
    Blijkbaar heeft Grave dat geld niet nodig, en hebben ze dat genoeg zelfs als de wedhouders op wachtgeld gaan.Op deze manier haalt Grave nog een keer het landelijke nieuws, als meest onbetrouwbare,onbekwame en kolderieke gemeente van Nederland, je blijft je verbazen over zoveel ondeskundigheid

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *