Veertien kandidaten Graafs wethouderschap

Frank Houtappels van de Gelderlander informeert:

Veertien mensen hebben tot nu toe gesolliciteerd naar de functie van wethouder in Grave.

Dat blijkt uit een rondgang langs de coalitiepartijen VVD, CDA en LPG.

Die partijen schuiven niet hun eigen wethouderskandidaten naar voren, maar zoeken via een open sollicitatieprocedure naar twee of drie nieuwe wethouders.

Belangstellenden kunnen zich melden tot 25 april.

“Er komt pas een advertentie als dat nodig is”  Dus potentiële kandidaten U moet het doen met het bericht op deze website van KEERPUNT 2010 , VVD website en nu ook op de CDA website. Waarom niet in de Gelderlander, Brabants Dagblad en de vakbladen Binnenlands Bestuur en VNG magazine???

En dan nog dit:

Voor achtergrondinformatie kunt U tijdens de Paasdagen een selectie maken uit de meer dan 1128 berichten op deze site om een indruk te krijgen van o.a. de politieke verhoudingen, sfeer en ambities van Grave.

Schroom niet en solliciteer en ga de uitdaging aan.

Grave verdient een professioneel college dat gesteund wordt door een grote meerderheid in de raad.

Keerpunt 2010 zal U kritisch/opbouwend volgen. We blijven ook met eigen voorstellen komen om van Grave de plek te maken waar iedereen wil wonen, werken, uitgaan, fietsen, wandelen enz.

Maar voor krimp is geen plaats en samenwerking met andere gemeenten wordt het toverwoord voor een zelfstandig Grave. Lees ook de heroverwegingen; het mes gaat ook in bestuurlijk Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: