Bijeenkomst voor ondernemers Industrie en Dienstverlening en gemeenteraadsleden.

Bijeenkomst voor ondernemers Industrie en Dienstverlening

Elke 6 weken vindt er structureel overleg plaats met de vertegenwoordigers van de ondernemers uit de gemeente en de gemeente Grave. Uit dit overleg kwam duidelijk naar voren dat er behoefte is aan een avond om met de gemeenteraad van gedachten te wisselen over de toekomstige economische ontwikkelingen voor Industrie en Dienstverlening in Grave.

Brainstormavond

Dinsdagavond 11 mei om 19.30 uur organiseert de gemeente Grave in samenwerking met Syntens een brainstormavond in de raadszaal van het gemeentehuis Grave. Ondernemers uit het segment Industrie en Dienstverlening zijn deze avond van harte welkom. Er wordt deze avond ook participatie vanuit de deelnemers verwacht. De avond zal worden afgesloten met de mogelijkheid om te netwerken en/of gezellig na te praten.

Informatie en aanmelden

Deelnemen aan deze avond kan na aanmelding voor 29 april bij de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Grave, mevrouw V. Brands via: v.brands@grave.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: