Belangenbehartiging en integriteit.

Keerpunt 2010 legde eerst een verklaring af bij de behandeling van het agendapunt Litjens.

De heer Ben Litjens is een van de leden van Keerpunt 2010 en stond op onze kandidatenlijst. Hij verwierf 70 voorkeurstemmen bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen. Dit agendapunt is niet op verzoek van Keerpunt 2010 op de raadsagenda geplaatst. Maar komt uit de koker van de huidige en vorige coalitie. Het gaat niet over een individueel belang maar over een bestemmingsplanwijziging. Dat is de reden dat we gewoon het woord voeren over dit agendapunt. We doen dus ook mee in het besluitvormingstraject zoals bijv. ook rond de Scheepswerf, weekmarkt en het AZC omdat we betrokken zijn bij deze zaken.

Eén gedachte over “Belangenbehartiging en integriteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: