Ouderwets folderen en de toekomst van Nieuwe Media.

Terwijl ik, Jacques Leurs, de laatste van de 5300 folders in de brievenbussen van het Estersveld en de Stoof in de bus stop houdt mijn jongste zoon Koen een powerpointpresentatie tijdens de FAQ Masteravond Media- en Cultuurwetenschappen. De presentaties verlopen volgens het Pecha Kucha format in een van de collegezalen van de Universiteit van Utrecht. Hij doet onderzoek naar de invloed van de Nieuwe Media en Internet op de jeugd. Via deze link kun je zien hoe de jeugd benaderd wordt voor een bijeenkomst. Heel anders dan ouderwets folderen!!!

Ben, Adele, Willy en Nel hebben respectievelijk Escharen, Gassel, Grave en Velp huis aan huis van onze folders voorzien. Zondag liep Koen en Jeannette nog in de stromende regen in het Estersveld voordat het Soosdebat plaatsvond.

Zie:  http://www.blikonline.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: