Informatiebijeenkomst voor ondernemers over inkoopbeleid overheid gecancelled.

De door de gemeente Grave in samenwerking met Inkoopplatform Noordoost Brabant en Industriele Kring Land van Cuijk en Noord Limburg georganiseerde informatiebijeenkomst gaat wegens gebrek aan belangstelling niet door. Het initiatief van Gert Jan Derks, van Derks Schilders, en Vicky Brands, bedrijfscontactfunctionaris Grave, is mede tot stand gekomen door Graveon en HVGG. Misschien moeten we de ondernemers nu door midel van bijv. factsheets gaan informeren.

Grave blaast informatieavond ondernemers af.

Wegens gebrek aan belangstelling gaat een informatieavond voor ondernemers uit het Land van Cuijk maandagavond in Grave niet door.

Volgens de Graafse wethouder Hans Bos meldden zich maar vier of vijf ondernemers aan.

“Dat is dramatisch weinig natuurlijk. Daar kunnen we geen zaal voor openstellen. Misschien hebben de ondernemers de informatie al, dan is het een goed teken. Of misschien hebben ze het wel te druk.”

Bron de Gelderlanderwebsite.

Mijn reactie.

Wethouder Bos is wel erg naief door te stellen dat ze de informatie al hebben. Ik denk dat zijn tweede conclusie meer bij de waarheid ligt. Het is wel aanleiding op het college nadere vragen te stellen over het voornemen om de ondersnemersvriendelijkheid te meten naar aanleiding van begrotingsbehandelingen vorig jaar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: