Grave gaat op oude voet verder.

CDA, VVD en LPG blijven elkaars partners in Grave. Daar heeft het in ieder geval alle schijn van nu die drie partijen hebben laten weten liever niet met VPGrave in zee te willen. VPGrave, een combinatie van PvdA, D66, SP en GroenLinks, kreeg bij de gemeenteraadsverkiezingen de meeste stemmen. Reden voor lijsttrekker Jacques van Geest de rol van formateur bij de coalitieonderhandelingen op zich te nemen. Het is hem de afgelopen dagen duidelijk geworden dat zijn partij niet op steun van CDA, VVD en LPG (een meerderheid in de gemeenteraad) hoeft te rekenen.  de Gelderlanderwebsite http://www.gelderlander.nl/

Reactie op de website van deGelderlander.
Op de oude voet verder.

Dit was toch voor de verkiezingen al bekend, dat alles hetzelfde zou blijven, een gigantisch financieel tekort bij de gemeente, de scheepswerf moet maar ter ziele, de ambtenaren snurken weer vrolijk verder, het aantal geheime vergaderingen stijgt weer.

Een heel groot pluspunt komt er, Grave wordt Nederlands kampioen, maar dan wel voor het lekken van geheime vergaderingen en stukken.

Toch nog iets positiefs in deze donkere dagen.

Joseph,de man van maria – 16-03-2010

Eén gedachte over “Grave gaat op oude voet verder.

 • 15 maart 2010 om 21:30
  Permalink

  Nu weten we ook waarom de mensen niet meer gaan stemmen,het heeft geen enkele zin.
  De grootste partij niet in het college,Te gek om los te lopen.Ook voor mij wordt het steeds minder aantrekkelijk om belang stelling voor de Graafse politiek te tonen. Laten we a.u.b een beetje sociaal blijven.Met een beetje goede wil kunnen mensen best met elkaar samen werken.
  Jammer om te denken dat je de belangrijkste bent.
  En alleen maar kunt denken aan je eigen belang.
  Denk eens even goed na,en kom tot een besluit waar de meeste mensen naar uitzien.
  m.v.g Henk

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: