Grave Lokaal

Geen nieuws coalitieonderhandelingen op websites VVD, CDA en LPG.

Gelukkig hebben we Frank Houtappels van de Gelderlander nog. Hij meldt dat we waarschijnlijk eind van de week witte rook krijgen uit het `Huis van de Coalitie` (Beleidscafé Bardoel in Escharen). Uit een eigen reconstructie blijkt dat  Anja Henisch waarschijnlijk een wethouderspost is toegezegd tijdens de lijmpoging van de huidige coalitie. Anja dreigde bij de behandeling van de Loswalplannen en de Intergemeenschappelijke Dienst in Cuijk uit de `regering´ te stappen. Ze draaide 180  graden bij en bleef het college en de coaltie steunen ondanks de forse aanvaring met o.a. Harry de Greeff van de VVD.
Ben Peters is optimistischer dan Anja blijkt uit het artikel uit de krant dat het zo snel gaat lukken. Zou de bemanning van de wethouderspost Ruimte en Wonen punt van discussie zijn. Of het AZC misschien. De toekomst van de komst van de Brede Scholen is ook nog erg onduidelijk volgens bronnen binnen de scholen en stadhuis. Op vrijdagmorgen was er druk overleg in de kamer van wethouder Bos met managementleden, direkteur en anderen. De laatste hand aan de financiele paragraaf.

Een gedachte over “Geen nieuws coalitieonderhandelingen op websites VVD, CDA en LPG.

  • Van tevoren stelde deze coalitie dat men open en transparant wilde opereren. Als ze deze belofte al niet kunnen nakomen, hoe zit het dan met de rest?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *