Grave Lokaal

Steun Keerpunt 2010 en meld U aan als lid > berichtje rechts. Druk website/bezoek, presidiumvergadering en controversële onderwerpen!!

Op zondag en maandag hebben meer dan 526 bezoekers de site bezocht om het laatste politieke nieuws te lezen. Wanneer komt de coalitie met de advertenties naar buiten? Vanavond in het presidium worden ook o.a. de verkiezingen geëvalueerd. Wij gaan de diefstal van onze bedankborden en de parkeerboete in Gassel aankaarten. Misschien krijgen we meer te horen over het plan van aanpak van de beoogde coalitiepartners. Keerpunt 2010 gaat vragen welke besluiten er nu wel en niet genomen gaan worden door dit college. Zijn er controversiële onderwerpen? Archeologie Hart van Grave? Beslissing start artikel 19 procedure Hart van Grave?

Reactie op vragen van mij in het presidium.

Het college heeft zich uitvoerig over dit vraagstuk gebogen. Ze nemen over lopende zaken die beslissingen die genomen moeten worden en zorgen dat er geen vertragingnen op gelopen worden. Het project Brede Scholen en Maatschappelijke Voorzieningen wordt geparkeerd. De huidige wethouders komen niet meer met een voorstel. In het kader van de actieve informatieplicht zal de raad goed geìnformeerd worden over de werkzaamheden van dit demissionair college.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *