Coalitievorming/wethoudersverkiezingen.

Ook nu weer schrijft CDA coryfee Leo de Vreede heel zinnige dingen over de coalitievorming en wethoudersverkiezingen. Een citaat waar we ons helemaal in kunnen vinden:

En hiermee ben ik uitgepraat. Ik kan nog wel een hoop opschrijven vanuit mijn eigen denkwijze, maar veel belangrijker is te vernemen hoe de drie partijen er over denken. Een wekelijks communiqué over de stand van zaken zou niet misstaan en allerlei geruchten voorkomen. Het is niet alleen de eigen directe achterban die is geïnteresseerd. Verbeteren van het vertrouwen van de burger in het gemeentebestuur wilden alle partijen. Begin daar dan mee!

Zijn hele bijdrage:

http://leodevreede.blogspot.com/2010/03/coalitievorming-wethoudersverkiezing.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: