Grave Lokaal

Campagne voeren op de Graafse weekmarkt.

Oud Scheepswerfdirecteur van Hemsbergen ontmoet Ben Litjens en haalt herinneringen op over de klussen die Ben’s bedrijf gedaan heeft voor de Scheepswerf.

Keerpunt 2010 was met paarse ballonnen, gevuld met heliumgas, en met een ballengooispel uit de optocht present. Marnix en zijn groep nog bedankt!!! In het fotoarchief een indruk in beelden van het campagnevoeren van alle kandidaten. We vonden het een leuke ontmoeting met onze burgers uit Escharen, Gassel, Grave en Velp. Terloops kwam Rita Verdonk nog langs om 4 ballen in het TON gat te gooien.

Ondernemer Ben Litjens sprak o.a. met de grondlegger van de Scheepswerf en overhandigde onze speerpunten aan Rita Verdonk en sprak de hoop uit dat ze er  wat van opsteekt.

De heer van Hemsbergen vertelde: “Burgemeester Grotenhuis had vergevorderde plannen om zelfs de Loswal aan hem te verkopen. Door toedoen van enkele ambtenaren en Maaskadebewoners is dat toen nooit doorgegaan. De beste oplossing is om de huizen aan de Maaskade op te kopen.” Hij nodigde de fractievoorzitter uit om naar zijn verhaal over de scheepswerf te komen luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *