Winkel Echte Bakker Wim Lamers uit Heesch beste van 400 Echte bakkers winkels in Nederland

Na afloop van de uitreiking van de Gouden Schieter door de directeur van het Echte Bakkersgilde Geert Caniels kreeg de fam. Wim Lamers ook nog een beker uit handen van Jacques Leurs. Jacques is gespreksleider van de groep Echte Bakkers Nijmegen e.o.. Deze beker werd uitgereikt omdat bij de beoordeling van winkel en produkten samen Echte bakker Wim Lamers ook het beste uit de bus kwam. Echte bakker Maarten Manders uit Mill werd tweede en Echte Bakker Hans uit Groesbeek en Beek werd derde. Eechte Bakker Wim Lamers is ook al eens eerste geworden bij de wedstrijd van Omroep Brabant om het beste Brabantse worstebroodje.
Nu hebben ze een actie met ijsmutsen met daarop BRABANDER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: