Grave Lokaal

“Vergeet grootschalige woningbouw op Wisseveld”

Grootschalige woningbouw op bedrijventerrein Wisseveld is een achterhaald idee, vindt wethouder Hans Bos van Grave.

Grave heeft al jaren plannen om het verloederde bedrijventerrein Wisseveld op te knappen. Er liggen plannen voor 420 woningen. Maar die plannen leveren waarschijnlijk een miljoenenverlies op voor de gemeente. Bedrijventerrein Wisseveld in Grave.”

Bron: de Gelderlander.

Onze reactie:

Keerpunt 2010 komt deze week met een integraal plan voor de ontwikkeling van bouwen, wonen, werken, leren en zorgen op de Bons, het Wisseveld, Binnenstad, Waterfront en terreinen van Koninklijke Visio!!!!

Wethouder Bos doet deze uitspraak vlak voor het debat over de toekomst van het AZC en voor de informatiebijeenkomst die de raad gaat krijgen over de invulling van het Wisseveld. Het is niet erg chique om nu al zo’n beladen uitspraken te doen in de krant. De raad en vooral de oppositie staat toch al op informatie-achterstand.

Keerpunt 2010 is dringend nodig om daar verandering in aan te brengen.

P.S. Hoe staat het met de verplaatsing van de Scheepswerf?

Zo is het niet vreemd dat de politiek niet meer serieus genomen wordt en er volop de spot meegedreven wordt in de diverse pronkzittingen. “Lekken laat je Ger Oomen snel repareren”.

Een gedachte over ““Vergeet grootschalige woningbouw op Wisseveld”

  • Geachte mijnheer Leurs (Beste Jacques) Dat er in de pronkzittingen de spot wordt gedreven met de locale politiek is natuurlijk evident en kan natuurlijk nooit als argument of referentie gebruikt worden. Neemt niet weg dat wij het als buitengewoon sportief hebben ervaren dat U gisteren bereid was even plaats te nemen op het podium, alwaar U het mikpunt(2010) was van allerlei onzin die wij over U hebben verteld. U heeft dat sportief en vrolijk ondergaan en wij hebben daar vele positieve reacties op gekregen. Hartelijk dank daarvoor en veel succes met Uw missie, Keerpunt 2010.
    Mvg de Brutale Bruurtjes

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *