Reactie op AZC plannen.

Anoniem heeft een nieuwe reactie op uw bericht “AZC: 8 miljoen euro voor een plek op Wisseveld.” achtergelaten:

Idd in geld over de balk gooien is Grave erg goed, zie 1e reactie, maar ik heb het idee dat de raadsleden TEVEEL naar hun eigen belang kijken, en niet naar dat van de burgers van de gemeente Grave.

Een AZC in Grave is,zeker in de huidige financiele malaise waarin de Gemeente verkeerd,voor alle partijen het beste, voor dewerkgelegenheid, winkelaanbod, rijksbijdrage, politie, en niet onbelangrijk de belastingdruk van de inwoners, want die zal flink omhoog moeten als het COA verdwijnt uit Grave. Sommige raadsleden maken er een koehandel van inherrent aan hun oude vak, maar zo bestuur je geen gemeente. Mijn stem gaat dan ook naar Keerpunt 2010

2 gedachten over “Reactie op AZC plannen.

 • 7 januari 2010 om 15:44
  Permalink

  Dat het AZC in Grave blijft is helemaal geen probleem maar dan wel op de huidige locatie.Het is van de gekke om een bedrag van 8 miljoen euro te besteden aan een perceel grond op het Wisseveld.In het verleden heeft Grave al eerder een fout gemaakt om de Wijnberg (nu Sensis) zo dicht bij de kern van grave te plaatsen.Moet er nu weer die zelfde fout gemaakt worden? Eens komt er een tijd dat ze die grond op het Wisseveld wel nodig hebben voor woningbouw.Als het C.O.A. toch in Grave wil blijven laat ze dan dat bedrag van 20 miljoen in de huidige locatie steken.Hier zijn in de afgelopen 10 jaar al miljoenen in gestoken.Nog kort geleden is de brand proventie totaal aangepast,en dit in samen werking met de brandweer van de gemeente Grave.Alle binnen deuren zij van draairichting veranderd en voorzien van nieuwe kozijnen.Alle cv ketel ruimtes zijn vernieuwd.De hele om rastering is versterkt zodat er minder mensen vertoeven die daar niets te zoeken hebben.J.L.zijn nog alle slagbomen aangepast en voorzien van camera bewaking.De mensen die nu in het A.Z.C.vertoeven zijn daar best tevreden mee.Ze vertoeven daar immers maar voor een korte perioden.Ik ga wat voorzieningen opnoemen die ze dan niet meer tot hun beschikking hebben.
  Sportveld-sportzaal-ingang bewaking-disco ruimte-schoollokalen-ruimte voor div doeleinde o.a. tafeltennis en biljart-film en concertzaal-en zoal meer.Kan dit ook allemaal terug komen op het Wisseveld? Door veel minder kosten kan het oude A.Z.C. een prachtige locatie worden,en om dat het gemeenschaps geld is, lijkt mij dit beter verantwoord.Beste mensen van de gemeente raad, denk hier eens goed over na dat is mijn advies. Veel wijsheid toe gewenst.

  Beantwoorden
 • 8 januari 2010 om 10:47
  Permalink

  Beste Henk, allemaal leuk en aardig bedacht, maar voor 8 miljoen verbouw je de bondskazerne niet tot een leefbare locatie.
  Daarvoor is 20 miljoen nodig volgens de berekeningen, en dat doet het Coa niet, want dan vertrekken ze.
  En gelijk hebben ze dan, want voor die 8 miljoen krijgt Grave op termijn wel een aantal goede woningen terug

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: