Oud nieuws: Voor Kerst weet Gassel waar het mag bouwen.

Door vakanties is een onderzoek naar woningbouw in Gassel later klaar dan bedoeld was.
In juli besloten de gemeente Grave en de provincie Noord-Brabant dat onderzocht wordt waar en hoe het dorp Gassel kan uitbreiden. Een onafhankelijk bureau zou dat onderzoek uitvoeren. In oktober zou duidelijk zijn wat de mogelijkheden en beperkingen voor woningbouw in Gassel zijn. Dat wordt nu later: voor de kerst moet het onderzoek klaar zijn. “Door zomervakanties is een paar weken later dan bedoeld opdracht gegeven voor het onderzoek”, zegt een woordvoerder van de provincie Noord-Brabant. Gelderlander 1 december 2009.

Weet wethouder Opsteegh al waar Gassel mag bouwen? Vraag aan het college.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: