Keerpunt 2010 heeft eerste lijsttrekker.

De leden van de nieuwe, lokale politieke vereniging “Keerpunt 2010” heeft op 5 januari oprichter Jacques Leurs met algemene stemmen gekozen tot lijsttrekker. Leurs bindt de komende maanden de strijd aan met de kopstukken van de overige partijen die in Escharen, Gassel, Grave en Velp dingen naar de gunst van de kiezer.

De jonge partij heeft onlangs het logo gepresenteerd, de website aangepast en is nu druk doende met het opstellen van een verkiezingsprogramma waar de inwoners van de vier Graafse kernen mee vooruit gaan. De verwachting is dat deze speerpunten binnenkort openbaar gemaakt kunnen worden. Pas daarna komt de kandidatenlijst naar buiten. Op de officiële dag van de kandidaatstelling, 19 januari aanstaande, wordt deze vastgesteld. Eerder dan die 19e januari kan daarover dus geen mededeling gedaan worden.

Namens bestuur en leden van Keerpunt 2010,

Jacques Leurs, raadslid en lijsttrekker.

Wilt U zich aansluiten bij Keerpunt 2010, lid worden en ook eventueel op de kandidatenlijst gaan staan laat het mij weten.
E:jacques.leurs@home.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: