Kandidatenlijst Keerpunt 2010.

Keerpunt 2010 gaat met vijf kandidaten de strijd met de vijf overige politieke partijen van Grave aan voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010:

1. Jacques Leurs (Grave)

Jacques is sinds 2002 lid van de gemeenteraad van Grave. Hij is lid van het ROBO-overleg ROC-Nijmegen, vicevoorzitter van ondernemersvereniging ‘Graveon’, gespreksleider van het Echte Bakkersgilde Nijmegen e.o., secretaris van het speciaal onderwijs ‘De Wingerd’ (Cuijk) en koster van de Sint-Elisabethkerk van Grave. Betrokken lid van KBO Grave. Ziet alles vaak door zijn fotolens. Webmaster van https://www.jacquesleurs.nl/

2. Nel Schuts (Velp)

Nel is jarenlang lid van de Graafse gemeenteraad geweest. Ze doet veel voor de Velpse parochie, Brabant Zorg (verzorgingshuis Compostella, Zeeland), Zonnebloem Grave. Ze is lid van de dorpsraad van Velp, ‘Velpse Vrouwen Actief’, de Katholieke Bond van Ouderen, de Z.L.T.O. en het CDA. Ook sluit Nel huwelijken als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van Grave en zingt ze in het gemengd koor van haar woonplaats.

3. Alex van Megen (Grave)

Alex is leraar geschiedenis op een school voor voortgezet onderwijs in Nijmegen. Hij is o.a. vicevoorzitter van de pastorale eenheid “Emmaüs” die de parochies van Escharen, Gassel, Grave en Velp bestuurt. Verder is hij secretaris van de Stichting Peuterspeelzalen Grave e.o., naast projectleider onderwijs van Stadswandeling Nijmegen.

4. Ben Litjens (Escharen)

Ben is directeur/aandeelhouder van de firma Litjens te Escharen, die zich o.m. bezighoudt met sloopwerk, grondwerk, renovatie, sorteerinrichting, stenen, verhardingsmaterialen, transport, containerverhuur en op- en overslag.

5. Adèle Busser (Grave)

Adèle bezoekt als vrijwilliger bejaarden. Ook haalt ze eens per week zwerfvuil op. Enkele malen per jaar collecteert ze voor een goed doel.

Bestuur en leden van Keerpunt 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: